tirsdag 25. september 2012

BABYBOK!

Her er babyboken jeg har laget til vår kjære datter og svigersønn! Jeg valgte nok litt vanskelige farger, for det var ikke lett å finne blomster som passet. Jeg har også skrevet en del små vers og dikt, som ikke synes på bildene. Og den siste siden er dekorert med en urskive, og venter bare på klokkeslettet veslejenta blir født på. Da setter jeg på viserene også :)
Jeg håper og tror at de var glad for den, og gleder seg til å sette inn bilder av den lille datteren som kommer i november :) Vårt aller første barnebarn, så det er ikke rart om en blir litt tussete og overivrig :)


7 kommentarer:

Tuppenshobbyblogg sa...

Fy flate...er helt målløs :)
Fantastisk lekkert album. Så gjennomført fra a til å.
Lekkre papirer og pynt og alt.
Kjekkt å få se alt he he

Hilsen Kjersti

Synnøve sa...

WOW så LEKKERT album.nydeligt pynta og fine ark.
Klem Synnøve

jane sa...

Den var jo bare nydelig :)

RitaK sa...

Den boka er noe av det fineste jeg har sett på lenge, og jeg har jo sett den IRL :-) Kan ikke tro annet enn at de vordende foreldre satte pris på den, og gleder seg til å sette på plass bilder når veslefrøkna melder sin ankomst. Og tussete er det LOV å være når man skal bli besteforeldre :-)

Hilde sa...

Hørte om denne boka du har laget Aina!! Den var utrolig flott!! En fryd for øyet!

Camilla sa...

Så nydelig! Utrolig gjennomført og FOR en jobb! Denne blir nok veldig koselig å ha, både for foreldre og den lille snuppa:)

Sol sa...

Dette var bare helt Nydelig.. Fantastisk flott Baby bok.. Herlige farger ton i ton.. Og Lekkert pyntet.. Superflotte Detaljer. Gjennomført men alikevel Forskjellige ark og sider... Helt Rått Nydelig!!! WOW!!!

bevis at du ikke er en robot... Oh no...... :o(