onsdag 30. juni 2010

Bursdagskort!

Vår datter fyller 17 år i morgen, og her er kortet jeg har laget til henne.
Papiret fant jeg på Panduro, og jeg tror det heter JB creative team.
Metallhjørnene er fra Unik hobby, og stempeltrykket har jeg fått fra snille Marianne! :)
JEG SER AT DET SISTE BILDET LYVER LITT PÅ FARGEN, SÅ ER DET NOEN SOM KAN GI MEG ET TIPS OM HVOR JEG KAN FÅ TAK I EN SKIKKELIG LAMPE, SÅ TIPS MEG. (heter det ikke dagslyslampe mon tro?)



6 kommentarer:

Ingun sa...

Nydelig kort farger og motiv,
du er til stor inspirasjon.

Lenas kort sa...

Nydelig kort :-) Jeg bruker en lampe med veldig hvitt lys.Tror den er kjøpt på biltema. Bruker ikke blits på mine bilder, å de fleste er tatt på kvelds tid. Setter lampa så langt ned mot kortet som mulig, før jeg fotograferer.Er veldig fornøyd med bilde kvaliteten, men lampa er litt slapp i armen. Tror att hvitt lys er tingen.Ha en fin dag, å lykke til med fotograferingen :-)

Papirskreppa sa...

Fint jort. Holder også på med kort til min datter som har bursdag. Var det du som vant hos Magnolia? Så det på bloggen deres i kveld. Ha en fin uke, Aina :)

Papirskreppa sa...

Det var deg,ja. Bare koselig å få fortelle deg det :) Gratulerer! Du fortjener de stemplene. Du er jo så flink til å lage kort:)Det skulle stå "Fint kort" i den forrige kommentaren min her :)

Angella sa...

Hei Aina
Nå er jeg hjemme fra ferie... Jeg fikk ikke sendt deg trykkene før jeg dro. Manglet bare å stemple opp noen Hanglar til deg, men nå har jeg hele dagen på meg til å gjøre det... Skal ta en titt på hva du har, men ellers er alt av interesse:)

Nydelig kort du har laget...lekkert malt, og sånn dagslyslampe vil jeg også ha:)

Ha en fin dag
Angella

Maya sa...

Nyyyydelig kort, Aina!!
Så lekkert papir, nyydelig malt og lekkert dekorert!
Hørte ikke ifra deg, men det kommer flere søndager ;)
Go`klem fra Maya