mandag 4. mai 2009

AWARD!Lena Katrine har vært så snill å gi meg denne awarden, og jeg ble så utrolig glad. Det er så koselig å få sånne oppmuntringer!
Jeg vil gjerne gi denne flotte oppmuntringen videre til:Yvonne, Sassa, Pia, Nina, Maya, Marianne, Kirsten, Jannhild, Inger Marie og Hannemor!

6 kommentarer:

Marte sa...

Hei kjære Aina! Tusen tusen takk for utrolig hjertevarmende og oppmuntrende kommentarer! Du er så utrolig oppriktig og søt. Hadde jeg ikke hatt ører,hadde smilet gått rundt! :)

Jeg koser meg ofte inne på din blogg også, og jeg ble helt overrasket da jeg så jeg ikke hadde lagt deg til min bloggliste. Jeg gjør det *right now*, og gleder meg til neste besøk!!

Pia sa...

Tusind tak for awarden , den er jeg rigtig glad for den. Du må have en rigtig god aften.

Yvonne sa...

Tusen, tusen takk, Aina!! Nå ble jeg utrolig glad:) Kjempekoselig altså!
Klem fra Yvonne.

Kirsten sa...

Tusen, tusen takk kjære Aina! Det satte jeg veldig stor pris på!

Ha en riktig fin uke.
Klem fra Kirsten

Maya sa...

Tuuusen hjertelig takk,Aina!!
Så koselig att du vil gi den videre til meg :)
Go`klem fra Maya

Jannhild sa...

Hei Aina!!
Tuuuusen takk for at jeg fikk awards fra deg!!
Jeg har ligget på latsiden i det siste, når det gjelder bloggen min...Har gått i ett! Så beklager at jeg ikke har takket før!! Setter stoooor pris på å få den!

Vil også si tuuuusen takk for alle de flott kommentarene du gir meg i bloggen min!! Det varmer såååå mye! Og jeg skulle så absolutt har vært flinkere selv!! Men får ikke tiden til å strekke til.... Men glimter til innimellom :)

Lørdagsklem fra meg til deg!!