lørdag 20. september 2008

Jeg vil bare si tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på kortene mine. Siden jeg aldri har gått noe kurs eller noe, bare kikket i bøker og på nettet, er det utrolig morro å få så mye skryt. Det var også veldig spennende å være med på min første konkurranse, så det blir det nok flere av. Jeg håper jeg ikke er den eneste som er helt grønn når det gjelder og finne frem på pc'n. Godt å ha unger som kan dette både frem og tilbake. Jeg hadde aldri fått til dette alene... legge inn bilder, skrive koder, og gå hit og dit... Det blir bare surr. Men da er det jo så greit og skylde på alderen, ikke sant?

tirsdag 16. september 2008

Tredje kort til Sukkersøtt-konkurransen

Jeg klarte ikke annet enn å gjøre et tredje forsøk i konkurransen, men denne gangen laget jeg ikke blomstene selv. Men det ble da ikke så verst resultat likevel...

Besøk Sukkersøtt

mandag 15. september 2008

Mine bidrag til konkurransen i sukkersøtt!

Dette er mitt første forsøk i en scrappekonkurranse, så får vi se hvordan det går. Har ingen forhåpninger om å vinne, men det er jo morro og gjøre et forsøk. Det blir jo sendt inn så mange lekre bidrag til disse konkurransene.Besøk Sukkersøt.

lørdag 6. september 2008

free hit counter

hit counter
Her er ett av de mange kortene mine, flere bilder kommer senere.